Urmareste-ne

Alte competiții

Biletul de tenis (07.02.2022). Banii vin de la Buenos Aires

Juan Marin del Potro

Pentru biletul de tenis din 7 februarie, ne-am oprit pe turneul ATP de la Buenos Aires, Argentina. Betmag propune două partide, cu o cotă totală de 2.48, menite să aducă un profit substanțial pariorilor.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Federico Coria, favorit cu Pablo Cuevas

Pablo Cuevas și Federico Coria se înfruntă în primul tur. Cei doi argentinieni s-au mai întâlnit o singură dată până acum, victoria revenind celui din urmă, anul trecut, la Belgrad, scor 6-3, 6-2. Anticipăm o victorie a lui Federico Coria, care se află cu 26 de locuri peste Pablo Cuevas, pe poziția 64. “Federico Coria câștigă” are cotă 1.51.

Revenirea lui Juan Marin del Potro

Fostul număr 3 mondial, câştigătorul a 22 de turnee ATP şi laureat al Cupei Davis cu Argentina în 2016, Juan Martin del Potro încearcă să revină la forma care l-a consacrat. Din păcate, a avut probleme serioase cu accidentările, care nu i-au dat deloc pace în ultimii ani. Chiar și în aceste condiții, tindem să credem că Juan Marton del Potro este capabil să câștige măcar un set în fața conaționalului său, Federico Delbonis. “Juan Marin del Potro” câștigă cel puțin un set are cotă 1.64.

Agenții autorizate