Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (08.07.2022). Bătălia pentru finală, la cotă 4,30

Djokovic, favoritul turneului, îl înfruntă pe Norrie, favoritul publicului
Djokovic, favoritul turneului, îl înfruntă pe Norrie, favoritul publicului

Semifinalele de le Wimbledon aduc biletul de tenis de azi (08.07.2022). Avem singurul meci de masculin, după retragerea lui Nadal, dar şi partida favoritelor la dublu feminin. Două confruntări interesante şi o cotă foarte bună, de 4,30.

Djokovic, favoritul turneului, îl înfruntă pe Norrie, favoritul publicului

Nick Kyrgios a avut/are cea mai simplă semifinală din carieră, probabil. Nadal s-a retras accidentat şi australianul a acces în prima finală de Grand Slam a carierei. Întrebare care se pune e cu cine va juca. Novak Djokovici şi Cameron Norrie se întâlnesc în cealaltă semifinală. Sârbul e mare favorit, dar adversarul va fi frenetic susţinut de public. Nole a trecut prin mari emoţii cu Sinner, care l-a condus cu 2-0 la seturi în sferturi. A cedat set şi cu Van Rijthoven şi cu Kwon, dar are prima şansă. De partea cealaltă, Norrie face turneul carierei. Şi el a avut nevoie de 5 seturi să treacă de Goffin în sferturi. Şi a mai câştigat greu cu Munar, 3-2. În rest, victorii clare. Se anunţă un duel interesant, în care mizăm că britanicul ia măcar un set, pont care are cota 2,42.

Dublu fete, la cotă 1,78

Pe tabloul feminin, Jabeur – Rybakina e finala cea mare, dar la dublu încă se joacă. Cuplul Mertens – Zhang, cap de serie 1, luptă cu perechea Collins – Krawczyk. Primele două n-au cedat nici un set până acum, în timp ce adversarele au avut nevoie de decisiv în sferturi. Sunt două echipe solide, dar prima şansă o are perechea favorită. Mertens/Zhang au 1,35 de la victorie, o cotă prea mică de jucat. Nu anticipăm vreo surpriză majoră, dar nici nu o excludem, aşa că preferăm un pariu pe game-uri. Mai exact, „Collins / Krawczyk handicap +4,5”. Adică, mai pe româneşte, perechea Mertens / Zhang va avea cel mult patru game-uri în plus faţă de adversare. Cota de 1,78 e mult mai bună şi duce biletul de tenis (08.07.2022) la o cotă totală de 4,30. Peste 300% profit!

Biletul de tenis (08.07.2022)

Biletul de tenis (08.07.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate