Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (08.07.2023). Căutăm un nou profit pe iarba londoneză

Biletul de tenis, de sâmbătă, 08.07.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul turului al treilea de pe tabloul masculin de la Wimbledon. Meciurile alese formează o cotă de 2,61 și cu o miză de 150 de lei putem obține un profit de 241 de lei.

 

Italianul dă semne de revenire

Prima alegere de pe biletul de tenis, de sâmbătă, 08.07.2023 vine de la partida Alexander Zverev – Matteo Berrettini. Germanul a jucat bine în primele două partide, cedând doar un singur set. Dar adversarii nu au fost cei mai buni. De partea cealaltă, Berrettini a arătat bine și s-a impus în fața lui Sonego și De Minaur.

Se anunță un meci care pe care între cei doi rivali. Zverev e mai în formă, dar italianul va avea un cuvânt de spus. Nu ar fi exclus să vedem un meci de 4 sau chiar 5 seturi, dar noi vom miza pe victoria lui Sascha Zverev.

 

 

Duel al serviciilor între american și bulgar

A doua alegere de pe biletul zilei de tenis vine de la partida Frances Tiafoe – Grigor Dimitrov. Americanul nu a avut probleme în primele două runde, trecând de fiecare dată în minimum de seturi. Nici Dimitrov nu a fost mai prejos, bulgarul etalând și el un joc solid.

Pare un meci deschis oricărui rezultat. Ambii jucători au atuurile lor și credem că vom vedea o partidă cu răsturnări de situația. Vom miza pe cel puțin 38 de game-uri disputate.

Biletul de tenis (08.07.2023)

Biletul de tenis (08.07.2023)

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate