Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (08.11.2023). Avem o nouă dublă câștigătoare!

Biletul de tenis de miercuri, 08.11.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul turului secund al turneelor de la ATP Sofia, Bulgaria și ATP Metz, FranțaMeciurile alese formează o cotă de 2,37  și cu o miză de 1000 de lei putem obține un profit de 1370de lei.

 

 

FĂ-ŢI CONT LA MAXBET ŞI AI 800 LEI BONUS

Italianul nu va avea un meci ușor

Prima alegere de pe biletul de tenis, de miercuri, 08.11.2023 vine de la partida Abedallah Shelbayh – Lorenzo Sonego. Tânărul jucător din Iordania a evoluat bine în primul tur la Moselle Open și l-a eliminat pe unul din favoriții gazdelor, Hugo Gaston. De cealaltă parte, Sonego a trecut și el de un jucător solid, americanul Marcos Giron, revenind de la 0-1 la seturi.

Se anunță un meci interesant, dar mai echilibrat decât o arată cotele. Evident, Sonego e favorit, însă credem că sportivul din Iordania îi va pune probleme peninsularului. Mizăm în acest caz pe un meci cu cel puțin 21 de game-uri.

bonus de bun venit Maxbet

Fluier de start la pariuri: bonus de bun venit Maxbet de 100% la prima depunere, până la 800 lei

Duel echilibrat între argentinian și rus

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la duelul Pavel Kotov – Sebastian Baez. Rusul a avut mai multe meciuri solide în ultima perioadă, iar condițiile indoor i se potrivesc jucătorului de pe locul 80 ATP. În primul tur a cedat însă set în fața unuia dintre favoriții gazdelor de la Sofia, Lazarov. Baez e cap de serie și a avut liber în primul tur. Forma de moment nu e cea mai bună, sud-americanul nereușind să ia set în ultimele două partide.

Kotov are un serviciu foarte bun, iar în condiții indoor e foart eficient. Baez în schimb are o deplasare bună în teren și credem că poate să facă față serviciilor rusului. Mizăm însă pe un meci echilibrat și întins pe minimum 21 de game-uri.

Biletul de tenis (08.11.2023)

Biletul de tenis (08.11.2023)

Nu rata bonusurile de la MAXBET!

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBetcasa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești bonus 100% până la 800 de lei la prima depunereAi totodată MaxBonus pe biletele tale pre-meci. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

MAXWEEKENDS: JOCI 4 ZILE, IEI 100 LEI BONUS

MAXWEEKENDS

MaxWeekends: joci 4 zile, iei 100 de lei bonus! Doar la Maxbet

Joacă responsabil!

Agenții autorizate