Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (09.03.2022). Sportul alb ne aduce aproape 345 de lei

Pentru biletul de tenis din 9 martie, ne-am oprit pe turneul WTA – Indian Wells (SUA). Betmag propune două partide, cu o cotă totală de 2.41, menite să aducă un profit substanțial pariorilor, la mijloc de săptămână.

Vera Zvonareva nu va ceda fără luptă

Vera Zvonareva, campioana din 2009, se va înfrunta cu Qinwen Zheng, în primul tur al BNP Paribas Open 2022 de la Indian Wells, California. Cele două sportive au un singur meci direct, la începutul anului, la Melbourne Summer, când chinezoaica s-a impus în trei seturi, 5-7, 6-3, 6-4. Mai tânără cu 18 ani față de Vera Zvonareva, Qinwen Zheng pare favorită, însă rusoaica nu va ceda fără luptă. “Vera Zvonareva câștigă minim un set în meci” are cotă 1.76.

Andrea Petkovic câștigă cel puțin un set

Tot în primul tur de la Indian Wells dau piept Andrea Petkovic și Magda Linette. Nemțoaica a început în forță sezonul, ajungând până optimi la Melbourne Summer Set, dar de atunci rezultatele nu au mai apărut. Andrea Petkovic speră, însă, să-și redescopere forma în SUA. De partea cealaltă, Magda Linette a avut un an dificil și nu a câștigat încă două meciuri consecutive. Petkovic o conduce pe Linette cu 1-0 la meciurile directe. S-au întâlnit în 2016, la Birmingham, când nemțoaica s-a impus în două seturi. “Andrea Petkovic câștigă minim un set în meci” are cotă 1.37.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate