Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (09.09.2023). Mergem în Italia după câștig

Biletul de tenis de sâmbătă, 09.09.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul semifinalelor turneului challenger de la Genova, Italia. Meciurile alese formează o cotă de 2,47 și cu o miză de 500 de lei putem obține un profit de 735 de lei.

Brazilianul aproape de a doua finală la rând

Prima alegere de pe biletul de tenis, de sâmbătă, 09.09.2023 vine de la partida Thiago Seyboth Wild – Andrea Vavassori. Seyboth Wild e în mare formă. Brazilianul s-a impus săptămâna trecută la întrecerea de la Como, tot din Italia și e acum aproape de o nouă finală. De partea cealaltă, Vavassori și-a arătat calitățile în această săptămână și speră la calificarea în ultimul act.

Cu fanii de partea sa, Vavassori speră la victorie, dar meciul e unul complicat. Brazilianul se simte bine pe zgură și pornește cu prima șansă. Credem însă că meciul va fi echilibrat și întins pe cel puțin 21 de game-uri.

Fognini are fanii de partea sa

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la partida Thiago Monteiro – Fabio Fognini. Brazilianul a jucat bine la întrecerea d ela Genova și speră la o nouă finală challenger. Doar că de cealaltă parte a fileului se află experimentatul Fognini, care pare în revenire de formă.

A doua semifinală de la challengerul de la Genova se anunță interesantă. Ambii jucători au evoluat bine, dar cu publicul de partea sa, dar și cu o calitate superioară, noi credem că Fabio se va impune în acest duel.

Biletul de tenis (09.09.2023)

Biletul de tenis (09.09.2023)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate