Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (09.11.2023). Am pregătit dubla ce ne aduce profit!

Biletul de tenis de joi, 09.11.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul sferturilor de finală ale turneelor de la ATP Sofia, Bulgaria și ATP Metz, FranțaMeciurile alese formează o cotă de 2,32  și cu o miză de 1000 de lei putem obține un profit de 1320 de lei.

Duel italian pentru un loc în careul de ași

Prima alegere de pe biletul de tenis, de joi, 09.11.2023 vine de la duelul italian, Fabio Fognini – Lorenzo Sonego. „Nebunul” circuitului încă mai are ceva de zis. Fabio a trecut în optimi de Bublik, la capătul unui meci cu trei seturi, din care două cu tie-break! Sonego nu a avut probleme în runda precedentă, trecând de Shelbayh.

Se anunță un duel care pe care între cei doi compatrioți. Care surprinzători, se află la primul duel direct. Nu e exclusă o surpriză, însă noi suntem de părere că meciul va fi întins pe cel puțin 20 de game-uri.

333 rotiri gratuite

Doar în octombrie la Superbet: 333 rotiri gratuite

Maghiarul e favorit

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la partida Marton Fucsovics – Pavel Kotov. Maghiarul are mult mai multă experiență și pleacă cu prima șansă. Dar Kotov a jucat bine în ultima perioadă și va pune probleme.

Credem că meciul va fi unul mai disputat decât o arată cotele. Fucsovics are serviciul, dar și alte arme, în timp ce Kotov excelează mult cu prima minge. Mizăm și aici un meci lung și întins pe cel puțin 21 de game-uri.

Biletul de tenis (09.11.2023)

Biletul de tenis (09.11.2023)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate