Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (10.05.2022). Facem bani cu turneul ATP de la Roma

Andrey Rublev

Pentru biletul de tenis de marți, 10.05.2022, am selectat două partide de tenis, din cadrul turneului ATP de la Roma. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 486 de lei, la început de săptămână. Spor la bani!

Miza pe Andrey Rublev

Andrey Rublev și Filip Krajinovic se întâlnesc în cadrul turneului ATP de la Roma. Anticipăm o victorie facilă a rusului, locul 7 ATP. Cei doi sportivi s-au înfruntat de două ori până acum, în 2020, succesele fiind împărțite. Andrey Rublev este unul dintre favoriți și, cu siguranță, își va respecta statutul. Andrey Rublev câștigă în două seturi” are cotă 1.62.

Victorie facilă pentru Cameron Norrie

Luca Nardi și Cameron Norrie se înfruntă într-un alt meci de la Roma. Britanicul pornește ca favorit și anticipăm că va obține o victorie rapidă, în două seturi. Italianul este la început de carieră și mai are multe de învățat. Cei doi sportivi se află la prima partidă și sunt despărțiți de 190 de locuri în clasamentul ATP. Cameron Norrie câștigă în două seturi” are cotă 1.50.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate