Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (10.06.2022). Facem bani cu turneul de la Wimbledon

Nick Kyrgios

Pentru biletul de tenis de duminică, 10.07.2022, am selectat două partide din tenis, turneul de la Wimbledon. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 502 de lei, la final de weekend. Spor la bani!

Nick Kyrgios câștigă cel puțin un set

Novak Djokovic și Nick Kyrgios se înfruntă în finala turneului ATP de la Wimbledon, pe Centre Court de la All England Club. Este o finală inedită, dar pe care multă lume și-a dorit-o. De precizat că australianul l-a bătut pe sârb în ambele partide disputate până acum, fără să piardă set. Novak Djokovic, un specialist pe iarbă, este favorit, însă anticipăm că Nick Kyrgios va oferi o replică solidă. „Nick Kyrgios câștigă cel puțin un set” are cotă 1.60.

Miza pe B.Krejcikova/K.Siniakova

E.Mertens/S.Zhang și B.Krejcikova/K.Siniakova sunt perechile care se întâlnesc în finala turneului WTA de dublu de la Wimbledon. Cele patru sportive au impresionat la Londra până acum și ne așteptăm la o dispută echilibrată. Credem, însă, că echipa B.Krejcikova/K.Siniakova se va impune și va cuceri trofeul mult râvnit. „B.Krejcikova/K.Siniakova câștigă” are cotă 1.65.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate