Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (10.07.2023). Începem săptămâna cu un nou verde

Biletul de tenis, de luni, 10.07.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul optimilor de finală de pe tabloul feminin de la Wimbledon. Meciurile alese formează o cotă de 2,23 și cu o miză de 250 de lei putem obține un profit de 308 de lei.

 

Sabalenka a jucat solid pe iarba londoneză

Prima alegere de pe biletul de tenis, de luni, 10 iulie, vine de la disputa Ekaterina Alexandrova – Aryna Sabalenka. Rusoaica a jucat bine pe iarbă în acest sezon, iar forma bună a continuat și la Wimbledon. Sabalenka în schimb nu a impresionat înainte de All England Club, dar la Londra a ridicat nivelul jocului.

Se anunță un meci interesant în optimile de finală. Alexandrova e mai mobilă și are un seviciu eficient, dar dacă Aryna va juca mult cu prima minge, va fi greu ca rusoaica să -i facă față. Mizăm cu încredere pe victoria sportivei din Belarus.

Cehoaica pleacă cu prima șansă

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la confruntarea Ons Jabeur – Petra Kvitova. Tunisianca are de apărat finala făcută anul trecut, dar meciul din optimi se anunță extrem de dificil. Kvitova de cealaltă parte, a jucat excelent în acest an pe iarbă și atacă din nou fazele finale la All England Club.

Un duel care pe care între tunisiancă și cehoaică. Kvitova e mai în formă, dar Ons poate oricând să arate un tenis la un nivel ridicat. Cu care chiar să spere la victorie. Credem că meciul nu va fi unul scurt și vom miza pe cel puțin 21 de game-uri disputate.

Biletul de tenis (10.07.2023)

Biletul de tenis (10.07.2023)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate