Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (11.01.2022). Facem bani frumoși din calificările de la Australian Open

Australian Open este primul turneu de Mare Șlem al anului, care urmează să înceapă peste doar câteva zile. Până atunci, în focuri se află jucătorii mai slab cotați, dar cu aspirații înalte, în calificări. Ocazie numai bună pentru pariori să-și rotunjească veniturile.

Pentru la noapte, am selectat trei partide, cu cote de peste 1.5. Cu 100 de lei mizați, faci un profit de peste 280 de lei. O sumă deloc de neglijat.

Doi jucători din Kazahstan, favoriți

Sweeny Dane – Skatov Timofei începe la ora 01:00, iar favorit, la prima vedere, este jucătorul din Kazahstan, aflat pe locul 255 ATP. Oponentul său este unul dintre favoriții gazdelor, dar poziția 486 spune totul despre forma lui. Cota ca Skatov Timoferi să câștige partida este 1.61.

Nu lipsește de pe bilet nici meciul Haase Robin – Kukushkin Mikhail, în care cel din urmă pornește cu prima șansă. Partida începe la 02:15. Cei doi s-au înfruntat, până acum, în trei rânduri, kazahul obținând două victorii. Kukushkin Mikhail are o cotă de 1.57 la victorie.

Miza pe Argentina

Cota cea mai mică de pe bilet de la duelul dintre Cachin Pedro – Trungelliti Marco, unde avem 1.53 pentru victoria celui de-al doilea. Se vor duela doi argentinieni într-un meci în care cel din urmă pare favorit, grație experienței superioare în circuitul ATP. Partida va începe la ora 03:30.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate