Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (10.01.2022). Profităm de ultimele pregătiri pentru Australian Open

Au mai rămas doar câteva zile până începe primul Grand Slam al anului, așa că ne pregătim cu meciuri de la turneele din Australia, precum Adelaide și Sydney.

Kokkinakis joacă în fața fanilor

Deschidem biletul cu partida dintre Kokkinakis și Paire. Primul este favorit, fiind unul dintre jucătorii care se descurcă foarte bine în fața fanilor. Iar cum turneul se joacă în Australia, are șanse mari să se impună în fața francezului Paire, care se descurcă mult mai bine pe zgură. Cota pentru acest pronostic este 1.32.

Nu lipsește de pe bilet nici duelul dintre Daniel și Arnaboldi, din calificările pentru Australian Open, unde diferența de valoare dintre cei doi jucători este uriașă, Daniel fiind un obișnuit al tablourilor principale la turneele importante din circuit. Din acest motiv și cota mică pentru el, 1.23.

Mannarino ne dublează cota

Cea mai mare cotă de pe bilet vine de la duelul dintre Cressy și Mannarino, unde avem cota 2.35 pentru victoria celui de-al doilea. Cressy a impresionat pe toată lumea săptămâna trecută, când a ajung în finală în Australia cu Nadal, însă acolo nu a rezistat decât în primul set. Acum este destul de obosit și ne așteptăm să nu forțeze foarte tare pentru a se păstra pentru Australian Open. Din acest motiv mergem pe 2 solist la cota 2.35.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare