Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (11.07.2022). Facem bani cu turneul ATP de la Bastad

Sebastian Baez

Pentru biletul de tenis de luni, 11.07.2022, am selectat două partide din cadrul turneului ATP de la Bastad – Suedia. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 476 de lei, la început de săptămână. Spor la bani!

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Miza pe Sebastian Baez!

Sebastian Baez (Argentina) și Arthur Rinderknech (Franța) se înfruntă în turul 1 al Open-ului Suediei. Mizăm pe sportivul din America de Sud, care, atunci când a fost cazul, a arătat forță pe teren. În plus, este dornic să ajungă în top. De partea cealaltă, sportivul din Hexagon are patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri pe care le-a disputat și se află într-o formă slabă. „2-0 la seturi pentru Sebastian Baez” are cotă 1.76.

Toți banii pe Alejandro Davidovich Fokina!

Alejandro Davidovich Fokina (Spania) și Joao Sousa (Portugalia) este un alt meci din cadrul turneului de la Bastad, care are un favorit cert. Ibericul are prima șansă în fața unui adversar care a pierdut fiecare din ultimele cinci partide. Alejandro Davidovich Fokina este sportivul mai în formă și, de departe, creditat cu prima șansă la victorie în meciul programat luni. „2-0 la seturi pentru Alejandro Davidovich Fokina” are cotă 1.79.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate