Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (11.11.2023). Mergem în Peru pentru dubla câștigătoare!

Biletul de tenis de sâmbătă, 11.11.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul semifinalelor turneului ATP Challenger Lima, Peru. Meciurile alese formează o cotă de 2,78  și cu o miză de 1000 de lei putem obține un profit de 1780 de lei.

 

 

FĂ-ŢI CONT LA MAXBET ŞI AI 800 LEI BONUS

Navone e favorit în duelul argentinienilor

Prima alegere de pe biletul de tenis, de sâmbătă, 11.11.2023 vine de partida dintre compatrioții argentinienii Francisco Comesana – Mariano Navone. Comesana a jucat bine și a trecut ușor în ultimul meci de Galan Riveros, un sportiv cu experiență. Navone a beneficiat de retragerea lui Andreozzi, un alt compatriot din Argentina.

Va fi un nou episod între cei doi conaționali, care au oferit meciuri spectaculoase de-a lungul întâlnirilor directe. Credem că partida va fi disputată și de această dată, dar noi vom miza pe victoria lui Navone.

bonus de bun venit Maxbet

Fluier de start la pariuri: bonus de bun venit Maxbet de 100% la prima depunere, până la 800 lei

Tabilo, aproape de a doua finală challenger consecutivă

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la partida Luciano Darderi – Alejandro Tabilo. Italianul joacă bine pe zgură și a fost în mare formă la turneul din Peru. În ultima partidă a trecut de Varillas, favoritul gazdelor, pe care l-a învins fără emoții. Tabilo a jucat și el bine și are șansa de a se califica în a doua finală la rând la nivel challenger.

Cu servicii foarte bune, credem că meciul va fi unul echilibrat. Darderi e în mare formă, dar și Tabilo a excelat săptămâna trecută și are și experiența de partea sa. Credem că meciul va fi unul care pe care, iar partida se va derula pe cel puțin 20 de game-uri.

Biletul de tenis (11.11.2023)

Biletul de tenis (11.11.2023)

Nu rata bonusurile de la MAXBET!

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBetcasa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești bonus 100% până la 800 de lei la prima depunereAi totodată MaxBonus pe biletele tale pre-meci. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

MAXWEEKENDS: JOCI 4 ZILE, IEI 100 LEI BONUS

MAXWEEKENDS

MaxWeekends: joci 4 zile, iei 100 de lei bonus! Doar la Maxbet

Joacă responsabil!

Agenții autorizate