Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (12.03.2022). Sportul alb ne aduce 377 de lei

Naomi Osaka
Naomi Osaka

Pentru biletul de tenis din 12 martie, ne-am oprit pe turneul WTA – Indian Wells (SUA). Betmag propune trei partide, cu o cotă totală de 2.64, menite să aducă un profit substanțial pariorilor, la final de săptămână.

Miza pe iberic

Carlos Alcaraz Garfia și Mackenzie McDonald se înfruntă la Indian Wells. Spaniolul a câștigat ultimele șase meciuri și este într-o formă foarte bună. În schimb, americanul este inconstant, înregistrând trei înfrângeri în precedentele șase partide. Totodată, Carlos Alcaraz Garfia este avantajat din punct de vedere fizic, având mai multe zile în plus de odihnă față de Mackenzie McDonald. “Carlos Alcaraz Garfia câștigă primul set” are cotă 1.45.

Roberto Bautista-Agut câștigă primul set

Jeffrey John Wolf – Roberto Bautista-Agut este un alt meci interesant. Cei doi jucători se află într-o formă bună, însă mizăm tot pe jucătorul spaniol, mult mai experimentat. De asemenea, a avut mai multe zile de odihnă în plus față de american. Anticipăm că Roberto Bautista-Agut va începe în forță partida. “Roberto Bautista-Agut câștigă primul set” are cotă 1.35.

Naomi Osaka merge mai departe

Am optat și pentru un meci de pe tabloul feminin, cel dintre Naomi Osaka și Veronika Kudermetova. Cele două sportive ar fi trebuit să se întâlnească în semifinalele de la Melbourne, însă asiatica s-a retras din cauza unor probleme medicale. Au șansa să se întâlnească la Indian Wells. Mizăm pe jucătoarea din Japonia, care a dat dovadă de multă răbdare și perspicacitate tactică în turul precedent, cu Sloane Stephens. “Naomi Osaka câștigă” are cotă 1.35.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate