Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (12.04.2022). Mizăm pe favoriți

Mizăm pe victoria lui David Goffin în primul tur la Monte Carlo

Încep meciurile de pe tabloul principal al turneului ATP de la Monte Carlo. Biletul de tenis propus de Betmag cuprinde două meciuri din primul tur al turneului monegasc ce se desfășoară pe zgură. Iată ponturile pentru un posibil câștig de peste 280 de lei.

1,70 cotă la victorie pentru David Goffin

Deschidem biletul de tenis cu meciul dintre David Goffin (locul 47 ATP) și Jiri Lehecka (99 ATP). Cehul Lehecka nu are un sezon de zgură prea reușit până acum. A prins sferturi la Santiago de Chile, dar acela e un turneu challenger. La Marbella a ieșit din primul tur, după o înfrângere în trei seturi la Kohschreiber, actualmente locul 126 ATP. La Marrakech a pierdut din nou din primul tur, în două seturi la Laslo Djere, care avea să iasă în semifinale, învins de Molcan. Și apropo de Molcan, slovacul a pierdut finala de la Marrakech în fața lui… David Goffin. Belgianul vine, deci, cu moral bun pe zgura de la Monte Carlo, după ce și-a trecut un nou titlu în palmares. Îl întâlnește în primul tur pe cehul Jir Lehecka, jucător care a avut nevoie de calificări pentru a intra pe tabloul principal. David Goffin e favorit și mizăm pe victoria acestuia. „Goffin câștigă” are cotă 1,70.

Mizăm pe Cristian Garin în disputa cu Emil Ruusuvuori

Cel de-al doilea meci de pe biletul de tenis este cel dintre Emil Ruusuvuori (81 ATP) și Cristian Garin (31 ATP). Asemeni lui Lehecka, Ruusuvuori a avut nevoie de calificări pentru a ajunge pe tabloul principal. Pentru finlandez, e primul turneu pe zgură din 2022. În calificări, a trecut de Mager și Cobolli, jucători din a doua sută mondială. În schimb, Garin a jucat și pe zgura de la Phoenix, unde a pierdut în semifinale la John Isner. Chilianul era cap de serie 5, în timp ce Isner era favoritul numărul 4. Acum, Garin e favorit în meciul cu Ruusuvuori și ar trebui să se impună destul de ușor. „Garin câștigă” are cotă 1,67.

Biletul de tenis (12.04.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate