Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (12.07.2022). Facem bani cu turneele de la Newport și Lausanne

Irina Begu

Pentru biletul de tenis de luni, 12.07.2022, am selectat două partide. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 445 de lei, la început de săptămână. Spor la bani!

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Miza pe Jiri Vesely

Jiri Vesely și Feliciano Lopez se înfruntă în turul 1 al turneului ATP de la Newport, SUA. Sportivul din Cehia a reușit patru victorii în ultimele șase meciuri din circuit. De partea cealaltă, ibericul are un singur succes în cele 13 partide anterioare. Anticipăm o victorie a lui Jiri Vesely, clar sportivul mai motivat. „2-0 la seturi pentru Jiri Vesely” are cotă 1.75.

Toti banii pe Irina-Camelia Begu!

Irina-Camelia Begu și Tamara Korpatsch se întâlnesc în turul 1 al turneului WTA de la Lausanne, Elveția. La Wimbledon, românca a impresionat, fiind învinsă, greu, de Jelena Ostapenko, în trei seturi, după ce sportiva noastră reușise două victorii clare în debutul ediției. În schimb, nemțoaica trece printr-o formă dezastruoasă, pierzând fiecare din ultimele patru meciuri, indiferent de turneu. Mizăm pe o victorie facilă a actualului loc 49 în circuitul feminin. „2-0 la seturi pentru Irina-Camelia Begu” are cotă 1.68.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate