Urmareste-ne

ALTELE

Biletul de tenis (13.03.2022). Miza pe românce

Simona Halep și Sorana Cîrstea și-au câștigat meciurile și au avansat în turul 3 al turneului WTA de la Indian Wells. Dacă se vor impune și duminică, cele două românce vor avea meci direct în optimi.

Simona Halep, favorită la calificare

Simona Halep a debutat cu dreptul la Indian Wells. A intrat direct în turul secund și a învins-o pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, cu 6-2, 4-6, 6-2, după un meci care a durat o oră și 48 de minute. A cincea întâlnire dintre cele două s-au încheiat așadar cu o victorie a Simonei, care a preluat conducerea la directe cu 3-2. În turul 3 la Indian Wells o va întâlni pe Cori Gauff, o tânără jucătoare americancă de 17 ani, clasată pe locul 17 WTA.

În turul anterior, Cori Gauff a învins-o în minimum de seturi pe conaționala sa, Claire Liu. Simona Halep și Cori Gauff s-au întâlnit o singură dată, în 2019, în optimi la Wimbledon, când jucătoarea noastră s-a impus cu 2-0, în anul în care a câștigat turneul de pe iarba londoneză. În mod normal, Simona Halep ar trebui să se impună și acum. „Simona Halep câștigă” are cotă 1,50.

Încă un meci al revanșei pentru Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a intrat la rândul ei direct în turul 2 și și-a luat revanșa în fața australiencei Ajla Tomljanovic. După două victorii ale jucătoarei de la Antipozi, a venit și primul succes al româncei. Sorana Cîrstea (locul 27 WTA) s-a impus în minimum de seturi, după o oră și 35 de minute, 6-4, 7-5. În turul 3 o va avea ca adversară pe rusoaica Anna Kalinskaya (locul 90 WTA), o jucătoare în vârstă de 23 de ani, venită din calificări. Va fi al cincilea meci pentru ea la acest turneu, după două tururi în calificări și altele două pe tabloul principal. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată, în 2020, la Cincinnatti, victoria revenind jucătoarei din Rusia. Așadar, încă un meci al revanșei pentru Sorana Cîrstea și nu este exclusă o victorie a jucătoarei din România. „Sorana Cîrstea câștigă” are cotă 1,58.

Biletul de tenis (13.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate