Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (13.09.2023). Banii vin din Statele Unite

Biletul de tenis de miercuri, 13.09.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul turului secund de la turneul WTA San Diego, Statele Unite. Meciurile alese formează o cotă de 2,40 și cu o miză de 500 de lei putem obține un profit de 700 de lei.

 

Duel echilibrat în turul secund la San Diego

Prima alegere de pe biletul de tenis de miercuri, 13.09.2023 vine de la partida Emma Navarro – Aliaksandra Sasnovich. Favorita gazdelor a trecut de italianca Jasmine Paolini în primul tur, în minimum de seturi, 7-5, 6-0. De partea cealaltă, Sasnovich a trecut de una din favoritele turneului, Belinda Bencic. A fost o victorie în trei seturi, 6-3, 3-6, 6-2.

Se anunță un meci disputat, între două jucătoare cu moral bun după meciurile din runda inaugurală. Credem că partida va fi echilibrată și întinsă pe cel puțin 20 de game-uri.

Duel de top între tunisiancă și rusoaică

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la partida dintre Ons Jabeur – Anastasia Potapova. Jabeur caută să își ridice nivelul de joc pentru finalul de sezon. Favorită principală la San Diego, Ons va debuta în meciul contra rosuaoicei. Anastasia a jucat turul întâi și a avut de muncă contra favoritei publicului, Alycia Parks, pe care a învins-o 6-2, 5-7, 6-4.

E cel mai tare meci din turul secund de la WTA San Diego. Ons pleacă mare favorită, dar Potapova a demonstrat în ultimele două sezoane că e o jucătoare de top și ea. Nu vedem un meci câștigat categoric de niciuna dintre cele două jucătoare, astfel că mizăm pe minimum 20 de game-uri disputate.

Biletul de tenis (13.09.2023)

Biletul de tenis (13.09.2023)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate