Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (14.07.2022). Facem bani cu turneele de la Bastad și Budapesta

Andrey Rublev

Pentru biletul de tenis de joi, 14.07.2022, am selectat două partide. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 453 de lei, înainte de weekend. Spor la bani!

Toți banii pe rus!

Federico Coria (Argentina) și Andrey Rublev (Rusia) se înfruntă în turul 2 al turneului ATP de la Bastad – Suedia. Rusul, locul 8 ATP, are de partea lui tinerețea, dar și „foamea” de rezultate. De partea cealaltă, sud-americanul trage tare pentru a ajunge în top, însă credem că nu va rezista în fața lui Andrey Rublev, unul dintre cei mai buni jucători din circuit. „2-0 la seturi pentru Andrey Rublev” are cotă 1.81.

Miza pe Shuai Zhang

Aleksandra Krunic (Serbia) și Shuai Zhang (China) se întâlnesc în cadrul turneului de la Budapesta, faza „16”-imilor. Pentru acest meci, mizăm pe asiatică, clar mai în formă față de adversara ei. Șapte victorii a înregistrat Shuai Zhang în ultimele nouă partide din circuitul WTA. De partea cealaltă, Aleksandra Krunic are două înfrângeri în cele precedentele trei jocuri. „Shuai Zhang câștigă” are cotă 1.67.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate