Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (14.09.2023). Un nou combo câștigător din America!

Biletul de tenis de joi, 14.09.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul sferturilor de finală de la turneul WTA San Diego, Statele Unite. Meciurile alese formează o cotă de 2,76 și cu o miză de 1000 de lei putem obține un profit de 1760 de lei.

Favorita publicului are prima șansă

Prima alegere de pe biletul de tenis, de joi, 14.09.2023 vine de la partida Danielle Rose Collins – Caroline Garcia. Sportiva din Statele Unite a jucat foarte bine la ediția din acest an de la WTA San Diego. După victoria clară contra compatrioatei Chirico, Collins a trecut în trei seturi de Ostapenko. De cealaltă parte, Garcia a avut și ea de muncă, în fața altei favorite a publicului, Sloane Stephens.

Credem că partida Collins – Garcia va fi una care pe care. Ambele jucătoare au arme foarte bune și mizăm pe un meci cu cel puțin 22 de game-uri disputate.

Rusoaica e în mare formă

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la partida Anastasia Potapova – Sofia Kenin. Rusoaica a arătat foarte bine în meciurile jucate la San Diego și e favorită înaintea disputei din sferturi. De partea cealaltă, Kenin, cu fanii în spate, a cedat un singur set în cele două partide jucate.

Diferența de valoare, dar și ritm, e una clară în acest moment. Potapova e jucătoarea mai bună și credem că se va impune în acest duel.

Biletul de tenis (14.09.2023)

Biletul de tenis (14.09.2023)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate