Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (15.07.2022). Facem bani cu turneele de la Budapesta și Bastad

Martina Trevisan

Pentru biletul de tenis de vineri, 15.07.2022, am selectat două partide. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 459 de lei, înainte de weekend. Spor la bani!

Miza pe Martina Trevisan

Anna Bondar (Ungaria) și Martina Trevisan (Italia) se înfruntă pentru un loc în semifinalele turneului WTA de la Budapesta. Susținută de public, sportiva maghiară nu a pierdut niciun set la această ediție. De partea cealaltă, jucătoarea din Peninsulă a avut ceva emoții în primul tur, însă, în cel de-al doilea meci s-a impus fără emoții. Anticipăm că va obține încă un succes și, automat, calificarea în faza următoare. „Martina Trevisan câștigă” are cotă 1.78.

Francisco Cerundolo e favorit

Francisco Cerundolo (Argentina) și Aslan Karatsev (Rusia) se întâlnesc în sferturile de finală ale turneului ATP de la Bastad – Suedia. În turul anterior, sud-americanul a obținut o victorie mare în fața lui Casper Ruud. De partea cealaltă, rusul a dispus de adversari modești pentru a ajunge până în această fază. Mizăm pe Francisco Cerundolo, un jucător tânăr și dornic să ajungă în top 10. „Francisco Cerundolo câștigă” are cotă 1.72.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate