Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (15.09.2023). Rămânem în Statele Unite pentru câștiguri!

Biletul de tenis de vineri, 15.09.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul semifinalelor de la turneul WTA San Diego, Statele Unite. Meciurile alese formează o cotă de 3,72 și cu o miză de 500 de lei putem obține un profit de 1360 de lei.

 

Cehoaica e în formă

Prima alegere de pe biletul de tenis, de vineri, 15.09.2023 vine de la partida Barbora Krejcikova și Danielle Collins. Cehoaica a câștigat duelul cu Haddad Maia, fără emoții și abordează cu încredere partida cu favorita publicului. De partea cealaltă, Collins a câștigat și ea categoric partida cu Garcia și are încrederea ridicată.

Ne așteptăm la un duel care pe care, însă sportiva din Cehia e mai versatilă. Chiar dacă sunt șanse ca meciul să se decidă în decisiv, noi vom miza pe victoria lui Krejcikova.

Navarro, surpriza plăcută a ediției din acest an de la San Diego

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la partida Sofia Kenin – Emma Navarro. Kenin și-a regăsit la San Diego ritmul de joc, iar victoriile au venit firesc. De partea cealaltă, Navarro a surprins pe mulți prin victoriile sale cu Paolini sau în special cu Sakkari.

Cea de-a doua semifinală de la San Diego se anunță interesantă. Kenin e totuși jucătoarea mai valoroasă și credem că fosta campioană de la Australian Open se va impune în acest duel.

Biletul de tenis (15.09.2023)

Biletul de tenis (15.09.2023)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate