Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (16.03.2022). Sportul alb îți aduce profitul

Gael Monfils

Pentru biletul de tenis din 16 martie, ne-am oprit pe turneul ATP – Indian Wells (SUA). Betmag propune trei partide, cu o cotă totală de 3.15, menite să aducă un profit substanțial pariorilor, la mijlocul săptămânii.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Supriza Gael Monfils

Gael Monfils și Carlos Alcaraz Garfia, jucători de tenis din generații diferite, se vor înfrunta pentru un loc în sferturile de finale de la Indian Wells. Cu siguranță, bătălia va fi una incitantă. Gael Monfils s-a adaptat de minune în SUA, iar în turul anterior a reușit o victorie mare, la care puțini se așteptau, în fața lui Daniil Medvedev (4-6, 6-3, 6-1). De partea cealaltă, Carlos Alcaraz Garfia nu a avut probleme în tururile precedente. Totuși, anticipăm un meci complicat pentru iberic, având în vedere evoluția francezului la acest turneu. “Gael Monfils câștigă cel puțin un set” are cotă 1.77.

Miza pe experiență

Cameron Norrie – Jenson Brooksby este un alt meci tare al optimilor de la Indian Wells. Ambii au avut nevoie de set decisiv în turul anterior pentru a ajunge să se înfrunte pentru un loc “sferturi”. Britanicul este, totuși, într-o formă bună. Ne așteptăm la un meci lung, cei doi sportivi urmând să lupte până la epuizare pentru fiecare punct. Mizăm, totuși, pe victoria lui Cameron Norrie, un jucător mult mai experimentat față de Jenson Brooksby. Cameron Norrie câștigă” are cotă 1.78.

Agenții autorizate