Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (16.07.2022). Facem bani cu turneele de la Bastad și Budapesta

Pablo Carreno Busta

Pentru biletul de tenis de sâmbătă, 16.07.2022, am selectat două partide. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 480 de lei, în weekend. Spor la bani!

Miza pe iberic!

Francisco Cerundolo (Argentina) și Pablo Carreno-Busta (Spania) se înfuntă pentru un loc în finala turneului ATP de la Bastad – Suedia. Ibericul este un specialist pe zgură și pare ușor favorit. Fiecare dintre sportivi a avut nevoie de set decisiv în tururile anterioare. Anticipăm că Pablo Carreno-Busta, jucător dornic să ajungă în top 10, va obține victoria. „Pablo Carreno-Busta câștigă” are cotă 1.60.

Yulia Putintseva e favorită

Aleksandra Krunic (Serbia) și Yulia Putintseva (Kazahstan) se luptă pentru un loc în finala turneului WTA de la Budapesta. Sportiva din Serbia a impresionat la această ediție, unde nu a pierdut niciun set. De partea cealaltă, Yulia Putintseva a avut nevoie de joc decisiv în turul 2. Mizăm, totuși, pe jucătoarea din Kazahstan, clar mai valoroasă. „Yulia Putintseva câștigă” are cotă 1.50.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate