Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (16.09.2023). Venim din nou cu bani din Statele Unite!

Biletul de tenis de sâmbătă, 16.09.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul semifinalelor de la turneul ATP Challenger Cary 2 și finala de la WTA San Diego, Statele Unite. Meciurile alese formează o cotă de 2,66 și cu o miză de 1000 de lei putem obține un profit de 1660 de lei.

 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Michelsen, din nou în formă

Prima alegere de pe biletul de tenis, de sâmbătă, 16.09.2023 vine de la partida Zachary Svajda – Alex Michelsen. Duelul american, din semifinala a doua a challengerului de la Cary 2 se anunță interesant. Svajda a jucat bine, dar a cedat două seturi în cele trei partide jucate. De partea cealaltă, Michelsen arată un nou tenis solid și pare favorit la cucerirea titlului.

Credem că partida va fi una interesantă, dar noi vom miza pe calitatea din jocul tânărului american. Pariul ales merge pe victoria lui Alex Michelsen!

Finală extrem de interesantă la WTA San Diego

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la partida Sofia Kenin – Barbora Krejcikova. Finala WTA 500 San Diego propune un meci foarte interesant. Kenin revine într-o finală WTA după o pauză de trei ani și vrea primul titlu după aproape patru ani. Krejcikova e însă în mare formă și pleacă favorită în acest duel.

Se anunță o finală care pe care, chiar dacă cehoaica e favorită. Tocmai din acest motiv vom miza pe un meci echilibrat și întins pe cel puțin 21 de game-uri.

Biletul de tenis (16.09.2023)

Biletul de tenis (16.09.2023)

Joacă responsabil!

Agenții autorizate