Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (16.10.2023). Ajungem în Japonia pentru profit

Biletul de tenis de luni, 16.10.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul turului inaugural de la ATP 500 Tokyo, JaponiaMeciurile alese formează o cotă de 2,38 și cu o miză de 1000 de lei putem obține un profit de 1380 de lei.

Zverev vrea un nou parcurs solid

Prima alegere de pe biletul de tenis, de luni, 16.10.2023 vine de la partida Jordan Thompson – Alexander Zverev. Australianul a fost inconstant în ultima vreme, având doar două victorii în ultimele 5 partide jucate. De partea cealaltă, Zverev a fost în mare formă la turneele din China, cu titlu la Chengdu și semifinale la Beijing.

Nu are rost să mai vorbim de diferența de valoare dintre cei doi jucători. Thompson poate pune probleme, dar nu e într-un moment în care să se poată bate cu șanse reale cu un jucător de ralia lui Sascha. Mizăm în aceste condiții pe victoria clară a sportivului din Germania.

Australianul e în regres

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la partida Mackenzie McDonald – Max Purcell. Americanul nu e în cea mai bună formă, dar jocul nu a fost neapărat rău în ciuda rezultatelor mai slabe. Purcell impresioa în vară, cu rezultatele din sezonul nord-american, dar acum e la un nivel faorte scăzut.

Dacă Purcell nu va reuși să ridice nivelul, nu va avea prea multe șanse în fața americanului. McDonald e jucătorul mult mai talentat, cu mult mai multe arme la dispoziție. Vom miza și noi pe victoria sportivului din Statele Unite.

Biletul de tenis (16.10.2023)

Biletul de tenis (16.10.2023)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate