Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (17.02.2023). Începem week-end-ul cu o dublă câștigătoare!

Pentru biletul din tenis, din 17.02.2023, am ales două partide, de la turneele ATP 250 Buenos Aires, Argentina și ATP 250 Delray Beach, SUAPariurile alese însumează o cotă totală de 2,59 și cu o miză de 100 de lei putem obține un profit de 159 de lei.

Alcaraz a debutat cu un succes în 2023

Prima selecţie de pe biletul de tenis de astăzi, 17.02.2023, vine de la partida dintre spaniolul Carlos Alcaraz și sârbul Dusan Lajovic, din cadrul sferturilor de finală de la ATP 250 Buenos Aires.

Carlos Alcaraz a debutat cu o victorie în 2023. La primul meci oficial din acest an, fostul lider mondial a avut ceva problema, dar doar prin prisma scorului. Pentru că pe terenul lucrurile au fost dominate categoric de spaniol, care s-a impus cu 6-2, 4-6, 6-2/

Dusan Lajovic a jucat și el bine la competiția de la Buenos Aires. Plecat din calificări, sârbul a ajuns până în sferturi cedând un singur set. În cele două partide jucate pe tabloul principal, Lajovic s-a impus în fața a doi argentinieni, Sebastian Baez și Ugo Carabelli.

Partida pare să fie la discreția ibericului, mai ales la cum a arătat Carlitos în primul meci.  Asta în ciuda startului de sezon pe care l-a ratat. Lajovic a jucat bine, e drept, dar nici unul din jucătorii învinși nu se apropie măcar de nivelul fostului lider mondial. În aceste condiții, pariul indicat la Alcaraz – Lajovic merge pe victoria în minimum de seturi a spaniolului!

Fritz are de luat o revanșă în fața fanilor

A doua alegere de pe biletul zilei vine de la partida dintre americanul, Taylor Fritz și francezul Adrian Mannarino, din cadrul ultimului sfert de finală de la ATP 250 Delray Beach.

Taylor Fritz e favoritul principal și la turneul de la Delray Beach. Numărul 8 mondial nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor săptămâna trecută, la ATP Dallas, fiind eliminat în semifinale de chinezul Yibing Wu, cel care avea să și câștige competiția.

De partea cealaltă, Adrian Mannarino a jucat și el bine în această săptămână. Ajuns la 34 de ani, sportivul francez încă etalează un nivel ridicat al jocului. Doar un singur set a cedat jucătorul din Hexagon în cele două partide jucate.

Se anunță un meci interesant între cei doi jucători. Fritz e fără doar și poate mare favorit, dar francezul nu va ceda fără luptă. Americanul excelează la serviciu și e de așteptat să vedem multe puncte câștigate de american cu primul serviciu. În aceste condiții, pariul ales la Fritz – Mannarino merge pe over 81,5% puncte câștigate de american cu prima minge! 

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate