Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (17.03.2023). Venim cu profit din California!

Pentru biletul din tenis, din 17.03.2023, am ales două partide, din cadrul semifinalelor de pe tabloul feminin de la Indian Wells, Statele Unite. Pariurile alese însumează o cotă totală de 2,26 și cu o miză de 100 de lei putem obține un profit de 126 de lei.

Sabalenka a jucat foarte solid

Prima selecţie de pe biletul de tenis de astăzi, 17.03.2023, vine de la partida dintre grecoaica Maria Sakkari și bielorusa Aryna Sabalenka, din cadrul semifinalelor  de la WTA 1000 Indian Wells.

Maria Sakkari a avut un parcurs solid la ediția din acest an de la Indian Wells. Chiar dacă a avut de muncă pentru a ajunge în semifinale, sportiva din Grecia a meritat victoriile. Numărul 7 mondial a acumulat însă oboseală pe durata turneului! 

Aryna Sabalenka a fost cea mai în formă sportivă în startul acestui sezon. Campioana de la Australian Open a cedat un singur meci în acest an. La WTA Dubai, în sferturi, contra cehoaicei Krejcikova. În rest, victorii pe linie pentru bielorusă! 

Sabalenka a făcut o adevărat demonstrație de forță în ultimul meci. Numărul doi mondial a surclasat-o pe Gauff și s-a calificat în semifinale fără probleme. Sakkari în schimb a luptat din greu pentru a-și câștiga locul în penultimul act al competiției. Chiar dacă pleacă cu șansa a doua, grecoaica își va juca șansa. În condițiile date, pariul la SakkariSabalenka merge pe victoria bielorusei la minimum 4 game-uri diferență!

Swiatek, fără set pierdut în California

A doua alegere de pe biletul zilei vine de la partida dintre poloneza Iga Swiatek și kazaha Elena Rybakina, din cadrul semifinalelor de la WTA 1000 Indian Wells.

Iga Swiatek traversează din nou o formă senzațională. Lidera mondială a jucat foarte solid la competiția din California, acolo unde este deținătoarea titlului. Poloneza nu a cedat set în drumul spre semifinale. Iar adversarele nu au fost cele mai ușoare. Andreescu și Răducanu s-au numărat printre adversare. 

Elena Rybakina e o altă jucătoare în forma. Sportiva din Kazakhstan a jucat finala la Australian Open, cedând în fața altei tenismene în mare formă, Aryna Sabalenka. De la partida din ultimul act de la Antipozi, Elena a mai jucat la două turnee. La Abu Dhabi și WTA Dubai. 

Se anunț un meci mai mult decât interesant. Ambele jucătoare au fost în formă și vizează calificarea în finală. Doar că Swiatek e sportiva mai bună, are mai multe arme și stă mai bine la capitolul retur. Dacă raliurile se vor prelungi, Iga o va domina pe jucătoarea din Kazakhstan. În aceste condiții, pariul la SwiatekRybakina merge pe victoria polonezei la cel puțin patru game-uri diferență. 

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate