Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (18.04.2022). Facem bani la fileu

Ana Bogdan luptă pentru calificarea pe tabloul principal al turneului de la Istanbul

Sezonul de zgură e în plină desfășurare. De aici vin și ponturile Betmag pentru biletul de tenis. Ana Bogdan luptă pentru accederea pe tabloul principal al turneului WTA de la Istanbul. În capitala Serbiei avem meciuri interesante în turneul WTP de la Belgrad. Iată cum trebuie să pariați pentru un câștig posibil de peste 250 de lei.

Ana Bogdan, favorită la calificarea pe tabloul principal

Ana Bogdan (locul 91 WTA) luptă pentru calificarea pe tabloul principal al turneului WTA de la Istanbul. În prrimul meci din calificări s-a distrat, 6-2, 6-1 cu favorita locală Zeynep Sonmez, jucătoare de pe locul 551 WTA. Românca e marea favorită și în acest meci, când întâlnește o altă turcoaică, pe Berfu Cengiz, 22 de ani, locul 398 WTA. Victoria ar trebui să revină lejer româncei, jucătoare mai experimentată și mai bună. „Ana Bogdan câștigă 2-0” are cotă 1,49.

Cu ochii pe turneul ATP de la Belgrad

Alte două meciuri de pe biletul de tenis sunt de la turneul ATP de la Belgrad. Într-unul dintre meciuri se întâlnesc Richard Gasquet și Miomir Kecmanovic. Francezul Gasquet e de două decenii în circuitul profesionist, iar vârsta își spune cuvântul. E departe de jucătorul care ajungea pe locul 7 mondial, dovadă că acum se clasează abia pe 84. Întâlnește un jucător în formă destul de bunp, Kecmanovic, 38 ATP, care a făcut sferturi la Indian Wells și la Miami. E prima întâlnire dintre cei doi, iar sârbul e favorit. Victoria lui Kecmanovic e cotată la 1,28.

Închidem biletul de tenis cu meciul dintre Fabio Fognini și Marco Cecchinato, un duel 100% italian pe zgura de la Belgrad. Fognini are 2-1 la directe și e de așteptat și a treia victorie. Cecchinato intră în meci după zece înfrângeri la rând. Asta înseamnă că la ultimele nouă turnee a ieșit de la primul joc. Fognini, în schimb, a trecut mereu de primul tur. La Rio de Janeiro, în februarie, tot pe zgură, a atins semifinalele, unde a pierdut în fața lui Alcaraz, noua senzație a circuitului ATP. E de așteptat o victorie a lui Fognini, iar cota pentru un succes al italianului e 1,34.

Biletul de tenis (18.04.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate