Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (19.03.2022). Sportul alb îți aduce profitul

Rafael Nadal, unul dintre jucătorii favoriți să câștige Indian Wells

Pentru biletul de tenis din 19 martie, ne-am oprit pe turneul ATP – Indian Wells (SUA) și pe cel ITF – Marrakech (Maroc). Betmag propune două partide, cu o cotă totală de 2.96, menite să aducă un profit substanțial pariorilor, la final de săptămână.

Mizăm pe experiență

Rafael Nadal și Carlos Alcaraz se înfruntă, sâmbătă, într-o “Bătălie a generațiilor”, în semifinalele ATP Indian Wells Masters 2022. Va fi cea de-a doua întâlnire dintre cei doi sportivi, actualul deținător de la Australian Open câștigând singura partidă la Madrid, anul trecut, când a pierdut doar trei game-uri. Ambii jucători sunt în formă maximă și anticipăm un super-meci între ei, cu puncte spectaculoase. Credem, însă, că experiența îl va ajuta pe Rafael Nadal să ajungă în finală. “Rafael Nadal câștigă” are cotă 1.62.

Francezul e favorit

În vârstă de doar 19 ani, Nicholas David Ionel și Titouan Droguet se întâlnesc în cadrul turneului de la Marrakech (Maroc). Francezul pornește ca favorit cert, având de partea lui ca moral victoriile din precedentele două partide directe cu românul (6-0, 6-0/6-2, 6-2). Anticipăm că, din nou, Titouan Droguet se va impune lejer în fața lui Nicholas David Ionel. Titouan Droguet câștigă meciul în două seturi” are cotă 1.83.

Agenții autorizate