Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (19.07.2022). Facem bani la Hamburg și Gstaad

Francisco Cerundolo a câștigat duminică turneul de la Bastad
Francisco Cerundolo a câștigat duminică turneul de la Bastad

Două meciuri, din turneele ATP de la Hamburg și Gstaad, alcătuiesc biletul de tenis propus de Betmag pentru 19 iulie. Iată ce trebuie să pariați pentru a putea câștiga 253 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Francisco Cerundolo vine după triumful de la Bastad

Deschidem biletul de tenis cu meciul dintre Francisco Cerundolo (30 ATP) și Daniel Altmaier (56 ATP), din primul tur al turneului ATP de la Hamburg. Cerundolo a ajuns în Germania în plină pregătire pentru luptă, ceea ce înseamnă că va fi extrem de greu de învins. Argentinianul a câștigat săptămâna trecută turneul de la Bastad, dovedind că a început să-și domine din nou adversarii. De partea cealaltă, Daniel Altmaier a reușit câteva victorii doar la Mallorca, unde a ieșit în sferturi, fiind eliminat de francezul Benjamin Bonzi. Jucătorul german va face cu siguranță ceva progrese în jocul său, dar în viitorul apropiat nu se așteaptă așa ceva. În meciul din primul tur de la Hamburg, alegerea noastră este „Cerundolo handicap -2,5 game-uri”, la cotă 1.64.

Duel elvețian în primul tur la Gstaad

Celălalt meci de pe biletul de tenis este cel dintre Marc-Andrea Huesler (99 ATP) și Dominic Stricker (180 ATP), din primul tur al turneului ATP de la Gstaad. În urmă cu câteva zile, Huesler a reușit câteva victorii importante pe pământ scandinav, ceea ce i-a permis să obțină o încărcătură suplimentară de încredere în propriile capacități. De partea cealaltă, Stricker a petrecut în mod adecvat sezonul de iarbă, dar, din păcate, nu a reușit să meargă pe linia succesului pe termen lung. În toate competițiile anterioare, Dominic Stricker a fost nevoit să plece fără glorie, iar în viitor se pare că va trebui să se mulțumească cu rezultate foarte modeste. În duelul elvețian din primul tur de la Gstaad, alegerea noastră e „sub 2,5 seturi”, la cotă 1.54.

Biletul de tenis (19.07.2022)

Biletul de tenis (19.07.2022)

 

Agenții autorizate