Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (19.07.2023). Am pregătit dubla câștigătoare

Biletul de tenis, de miercuri, 19.07.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul  turului secund de la ATP Newport, Statele Unite. Meciurile alese formează o cotă de 2,40 și cu o miză de 250 de lei putem obține un profit de 350 de lei.

 

Americanul nu e în cea mai bună formă

Prima alegere de pe biletul de tenis, de miercuri, 19.07.2023  vine de la partida John Isner – Corentin Moutet. John Isner e departe de forma din anii trecuți. Americanul a jucat doar patru partide în ultimele trei luni și jumătate. Ajuns la 38 de ani, big John a ieșit din top 100, dar încearca să se mențină la un nivel cât de cât decent. De partea cealaltă, Moutet a evoluat bine în ultima perioadă și pleacă cu prima șansă în duelul cu favoritul gazdelor.

Se anunță un meci disputat, între doi jucători aflați în perioade diferite. Totuși americanul beneficiază de un serviciu foarte bun și credem că partida se va întinde pe cel puțin 24 de game-uri.

 

Australianul joacă solid pe iarbă

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la confruntarea Jordan Thompson – Liam Broady. Australianul a făcut instrucție în primul tur cu Aleksandar Kovacevic, în fața căruia a cedat un singur game. Broady a trecut și el fără probleme de prima rundă și abordează cu încredere disputa cu Thompson.

Se anunță un meci interesant între cei doi jucători. Ambii au evoluat bine în ultimele partide, dar australianul e mai valoros. Credem că Thomspon va avea câștig de cauză în duelul din turului secund de la Newport.

Biletul de tenis (19.07.2023)

Biletul de tenis (19.07.2023)

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate