Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (20.11.2023). Dubla zilei vine din Spania!

Biletul de tenis de luni, 20.11.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul turului întâi al turneului ATP Challenger Valencia, Spania. Meciurile alese formează o cotă de 2,11  și cu o miză de 1000 de lei putem obține un profit de 1114 de lei.

 

FĂ-ŢI CONT LA MAXBET ŞI AI 800 LEI BONUS

Gaston se mișcă bine și pe zgură

Prima alegere de pe biletul de tenis, de luni, 20.11.2023 vine de la partida dintre francezii Hugo Gaston – Harold Mayot. Gaston e sportivul mai experimentant, care în această toamnă a avut rezultate bune și pe zgură. Mayot e și el talentat, dar momentan e foarte inconstant.

Credem că meciul dintre cei doi compatrioți va fi dominat de Gaston și vom miza pe victoria sportivului de pe locul 83 ATP.

bonus de bun venit Maxbet

Fluier de start la pariuri: bonus de bun venit Maxbet de 100% la prima depunere, până la 800 lei

Molcan pleacă cu prima șansă

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la partida dintre Rudolf Molleker – Alex Molcan. Germanul e un jucător talentat, dar atât de inconstant. Neamțul e capabil de meciuri bune, dar poate capitula atunci când nu te aștepți. Molcan a făcut meciuri bune pe zgură în acest an și e favoritul clar în acest duel.

Cum spuneam, Molleker e capabil să joace la un nivel mult mai ridcat decât locul din clasament. Și pe asta mizăm și noi în partida contra lui Molcan, un sportiv mai experimentat, dar și mai valoros. Mizăm pe cel puțn 19 game-uri disputate în partida din primul tur al challengerului de la Valencia.

Biletul de tenis (20.11.2023)

Biletul de tenis (20.11.2023)

Nu rata bonusurile de la MAXBET!

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBetcasa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești bonus 100% până la 800 de lei la prima depunereAi totodată MaxBonus pe biletele tale pre-meci. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

MAXWEEKENDS: JOCI 4 ZILE, IEI 100 LEI BONUS

MAXWEEKENDS

MaxWeekends: joci 4 zile, iei 100 de lei bonus! Doar la Maxbet

Joacă responsabil!

Agenții autorizate