Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (21.02.2023). Venim cu dubla câștigătoare din Brazilia!

Pentru biletul din tenis, din 21.02.2023, am ales două partide, din turul întâi de turneul ATP 500 RIO Open, BraziliaPariurile alese formează o cotă totală de 2,09 și cu o miză de 100 de lei putem obține un profit de 109 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Norrie vrea să continue forma bună

Prima selecţie de pe biletul de tenis de astăzi, 21.02.2023, vine de la partida dintre argentinianul Juan Manuel Cerundolo și britanicul Cameron Norrie, din cadrul turului inaugural de la ATP 500 RIO Open.

Juan Manuel Cerundolo e un sportiv din Argentina, în vârstă de 21 de ani, clasat pe locul 107 în ierarhia ATP. Iar Cerundolo e un jucător decent pe zgură, dar care poate juca mult mai bine decât locul ocupat în acest moment. 

Cameron Norrie vine la Rio după un turneu excelent făcut săptămâna trecută la Buenos Aires, Argentina. La fel ca și aici, britanicul a fost cap de serie numărul doi la întrecerea din capitala Argentinei, acolo unde a și disputat finala. 

Finalistul de la Buenos Aires va încerca să aibă un parcurs cât mai bun și la turneul din Brazilia. Doar că traseul de la RIO va fi mai greu. Primul hop e un adversar relativ facil, dar care pe teren se va dovedi mult mai greu de răpus. Cerundolo poate ține ritmul cu favoritul doi al întrecerii, însă noi credem că diferența de valoare își va spune într-un final cuvântul. În aceste condiții, pariul la J.M CerundoloNorrie merge pe victoria britanicului. 

Argentinianul vrea prima victorie pe zgură

A doua alegere de pe biletul zilei vine de la partida dintre sârbul Dusan Lajovic și argentinianul Diego Schwartzman, din cadrul turului întâi de la ATP 500 RIO Open.

Dusan Lajovic e unul din jucătorii experimentați din circuit. Și unul din sportivii buni pe suprafața roșie. Sârbul a jucat bine în ultima perioadă și vine cu moralul ridicat la competiția din Brazilia. La ultimul turneu, Lajovic a făcut sferturi de finală. 

Diego Schwartzman e unul din specialiștii pe zgură. Micuțul argentinian, ajuns la 30 de ani a obținut cele mai bune rezultate din carieră pe suprafața roșie. Acolo unde de-a lungul timpului s-a bătut de la egal la egal cu cei mai buni jucători din circuit. 

Se anunță un meci interesant, între doi specialiști pe zgură. Lajovic a fost în formă săptămâna trecută și speră la un parcurs bun și în Brazilia. Schwartzman în schimb nu a reușit să se ridice câtuși de puțin la potențialul său și a cedat categoric meciurile disputate în acest an. Dar valoarea rămâne de partea sud-americanului, care oricând poate ridica ritmul. Mai ales pe suprafața roșie. În acest caz, pontul la LajovicSchwartzman merge pe minimum un set Schwartzman. 

 

Agenții autorizate