Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (21.09.2023). Ne mutăm în China după profit!

Biletul de tenis de joi, 21.09.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul turului secund al turneul ATP 250 Chengdu și Zhuhai, China. Meciurile alese formează o cotă de 2,71 și cu o miză de 500 de lei putem obține un profit de 855 de lei.

 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Britanicul se simte bine pe hard

Prima alegere de pe biletul de tenis, de joi, 21.09.2023 vine de la partida Roman Safiullin – Daniel Evans. Rusul a jucat bine în primul meci din China și s-a impus în două seturi în fața americanului Nakashima. De partea cealaltă, Evans intra în concurs, fiind favorit patru al turneului de la Chengdu.

Se anunță un meci interesant, între doi jucători buni de la turneul din China. Rusul are avantajul de a fi jucat deja un meci și e în formă. Dar și Evans s-a antrenat bine și credem că va aborda foarte concentrat partida. Mizăm cu încredere pe victoria sportivului de pe locul 27 ATP.

Duel echilibrat la Zhuhai

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la partida Yoshihito Nishioka – Lloyd Harris. Niponul a avut un meci dificil în primul tur, revenind de la 0-1 la seturi în fața tânărului francez Atmane. De partea cealaltă, Harris a trecut fără probleme de cehul Jiri Vesely, 6-4, 6-2.

Ambii jucători dețin servicii bune. Japonezul variază cu această armă, în timp ce sud-africanul are unul din cele mai puternice servicii din circuit. Cu suprafața rapidă de la Zhuhai, credem că game-urile se vor derula rapid. Mizăm pe cel puțin 21 de game-uri derulate.

Biletul de tenis (21.09.2023)

Biletul de tenis (21.09.2023)

Joacă responsabil!

Agenții autorizate