Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (22.03.2022). Sportul alb îți aduce profitul

Quentin Halys

Pentru biletul de tenis din 22 martie, ne-am oprit pe turneul Challenger de la Lille, Franța. Betmag propune două partide, cu o cotă totală de 2.92, menite să aducă un profit substanțial pariorilor, la început de săptămână.

Miza pe Quentin Halys

Quentin Halys pornește ca favorit în meciul cu Mirza Basic, mai ales că joacă și în fața propriilor fani. Bosniacul a pierdut ultimele două meciuri pe care le-a disputat în circuitul profesionist, în timp ce francezul are nouă victorii în precedentele zece partide în care s-a aflat pe teren. Cei doi sunt despărțiți și de 105 de locuri în clasamentul ATP. Quentin Halys pe locul 115, în timp ce Mirza Basic ocupă poziția 220. Mizăm pe sportivul din Hexagon. Quentin Halys câștigă meciul în două seturi” are cotă 1.80.

Constant Lestienne, victorie în două seturi

Constant Lestienne – Kaichi Uchida este un alt meci în care un jucător care reprezintă Franța se va afla pe teren. Ne așteptăm ca acesta să fie încurajat frenetic de spectatori și să-l împingă spre victorie. Constant Lestienne are șapte victorii în ultimele zece partide, în timp ce Kaichi Uchida are doar trei succese în precedentele zece meciuri. Cei doi sportivi sunt despărțiți de 70 de locuri în clasamentul ATP, francezul fiind mai bine poziționat. Constant Lestienne câștigă meciul în două seturi are cotă” 1.62.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate