Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (22.07.2023). Iarba ne aduce profit

Biletul de tenis, de sâmbătă, 22.07.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul  semifinalelor de la ATP Newport, Statele Unite. Meciurile alese formează o cotă de 2,79 și cu o miză de 400 de lei putem obține un profit de 716 de lei.

Duel francez pentru un loc în finală

Prima alegere de pe biletul de tenis, de sâmbătă, 22.07.2023 vine de la partida Ugo Humbrt – Adrian Mannarino. Humbert a arătat bine pe iarba de la Newport, dar înainte de turneul din Statele Unite evoluțiile au fost slabe. Mannarino a rămas constant și și-a continuat forma bună de pe iarbă și la turneul din America.

Se anunță un meci interesant între cei doi conaționali. Ambii sportivi se simt bine pe iarbă, dar credem că Mannarino e mai în formă. Vom miza pe victoria veteranului francez!

Favoriții gazdelor luptă pentru calificarea în finală

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la duelul american John Isner – Alex Michelsen. Isner a reușit să arate un joc foarte solid la Newport, cu multe peste evoluțiile înainte de acest turneu. Michelsen e cu 19 ani mai tânăr și reprezintă viitorul tenisului din Statele Unite.

Meciul se anunță echilibrat. Ambii servesc bine, dar amândoi nu excelează la retur. Credem că game-urile se vor derula rapid și vom vedea cel puțin un set cu tie-break sau prelungiri. Condiții în care vom miza pe cel puțin 23 de game-uri disputate.

Biletul de tenis (22.07.2023)

Biletul de tenis (22.07.2023)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate