Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (23.02.2023). Facem profit pe zgura din Brazilia!

Pentru biletul din tenis, din 23.02.2023, am ales două partide, din turul secund de la turneul ATP 500 RIO Open, BraziliaPariurile alese formează o cotă totală de 2,50 și cu o miză de 100 de lei putem obține un profit de 150 de lei.

Alcaraz pleacă din nou mare favorit

Prima selecţie de pe biletul de tenis de astăzi, 23.02.2023, vine de la partida dintre ibericul Carlos Alcaraz și italianul Fabio Fognini, din cadrul turului secund de la ATP 500 RIO Open.

Carlos Alcaraz nu a avut probleme în primul, contra unuia dintre favoriții gazdelor, Alves. A fost o victorie lejeră, în care spaniolul nu a forțat decât atât cât a fost nevoie. Turneul e lung, iar Alcaraz are nevoie de energie. Mai ales că săptămâna trecută la Buenos Aires spaniolul s-a impus.

Fabio Fognini a dat semne de revenire după prestația slabă de săptămâna trecută din Argentina. Italianul s-a impus în două seturi contra lui Tomas Barrios și abordează cu încredere disputa din turul secund contra fostului lider mondial.

Se anunță un meci interesant. Fognini are capacitatea de a se lupta de la egal la egal, măcar până la un punct, cu jucătorul spaniol. Alcaraz pleacă mare favorit și cel mai probabil se va impune și în acest meci. Noi vom miza însă pe acuratețea serviciului ibericului. Carlitos este atent la serviciu și credem că nu va cominte erori neforțate. Pontul ales la Alcaraz – Fognini merge pe maxim două duble comise de spaniol!

Duel sârb pentru un loc în sferturi

A doua alegere de pe biletul zilei vine de la partida dintre conaționalii sârbi, Laslo Djere și Dusan Lajovic, din cadrul turului secund de la ATP 500 RIO Open.

Laslo Djere e un jucător bun pe suprafața roșie. Chiar dacă startul de sezon nu a fost cel mai bun, sportivul din țara vecină poate oricând să ridice ritmul. În primul tur, Djere a beneficiat de abandonului argentinianului Facundo Bagnis.

Dusan Lajovic a jucat foarte bine în ultima perioadă. După sferturi de finală la Buenos Aires, sârbul e aproape din nou de sferturi și în Brazilia. În primul tur, Dusan a trecut de unul din favoriții turneului, argentinianul Diego Schwartzman, 6-1, 6-4.

Djere pleacă favorit în fața compatriotului Lajovic, dar meciul va fi mai greu decât pare la prima vedere. Dusan a jucat bine în ultimele două săptămâni și vrea a doua calificare consecutivă în sferturile de finală. Credem că partida  va fi disputată și întinsă pe multe game-uri. În acest caz, pariul la Djere – Lajovic merge pe over 20,5 game-uri!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate