Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Biletul de tenis (23.07.2023). Mizăm pe meciurile din finale

Biletul de tenis, de duminică, 23.07.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul  finalelor de la ATP Newport, Statele Unite și WTA Palermo, Italia. Meciurile alese formează o cotă de 2,56 și cu o miză de 500 de lei putem obține un profit de 780 de lei.

 

Americanul joacă prima sa finală ATP din carieră

Prima alegere de pe biletul de tenis, de duminică, 23.07.2023 vine de la partida Alex Michelsen – Adrian Mannarino. Meciul din finala de la Newport se anunță foarte interesant. Favoritul gazdelor a jucat foarte bine și s-a calificat în premieră într-o finală ATP. De partea cealaltă, Mannarino s-a calificat în a doua sa finală din acest an. Tot pe iarbă, iar acum vrea și primul titlu al sezonului.

Se anunță un meci disputat. Michelsen l-a eliminat pe Isner în semifinale, dar Mannarino e solid și el. Iar spre deosebire de uriașul din Statele Unite, francezul e mai mobil și are și alte arme în afară de serviciu. Vom miza pe victoria francezului!

Duel disputat în finala de la WTA Palermo

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la confruntarea Jasmine Paolini – Qinwen Zheng. Favorita publicului de la Palermo a făcut un turneu foarte bun și s-a calificat în ultimul act. E drept, nu fără muncă. De partea cealaltă, Zheng, nr 26 mondial a jucat și ea foarte bine și pleacă cu prima șansă în finala de duminică.

Meciul pentru trofeu va fi mai echilibrat decât o arată cotele. Cu fanii alături, Paolini țintește un nou succes. Dar sportiva din China e la un nivel foarte ridicat și e capabilă să se bată de la egal la egal cu cele mai bune jucătoare din circuit. Motiv pentru care vom miza pe victoria jucătoarei din Asia.

Biletul de tenis (23.07.2023)

Biletul de tenis (23.07.2023)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate