Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (25.03.2022). Sportul alb îți aduce profitul

Reilly Opelka

Pentru biletul de tenis din 25 martie, ne-am oprit pe turneul de la Miami, WTA și ATP. Betmag propune două partide, cu o cotă totală de 2.56, menite să aducă un profit substanțial pariorilor, la început de weekend.

Miza pe Reilly Opelka

Reilly Opelka este, clar, favorit. De la începutul anului, a obținut 13 victorii. Are de partea lui serviciul și este imbatabil la fileu. Este un jucător de certă valoare, pe care l-au învins, în acest sezon, doar “grei” precum Nadal și Norrie. De partea cealaltă, Francisco Cerundolo este un jucător care se descurcă excelent pe zgură. L-a învins pe Tallon Griekspoor, dar nu a impresionat. “Reilly Opelka câștigă în două seturi” are cotă 1.60.

Belgia e la putere!

Numărul 24 mondial, Elise Mertens, o are ca adversară pe Linda Fruhvirtova, în turul doi al WTA Miami Open 2022. Cehoaica nu este o jucătoare de neluat în seamă, însă mizăm pe sportiva din Belgia care are de partea sa toate atuurile: experiență, priză la public și CV în spate. Fruhvirtova este o juătoare care promite mult în circuitul WTA, însă Mertens are capacitatea să obțină o victorie facilă, grație experienței. “Elise Mertens câștigă în două seturi” are cotă 1.60.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate