Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Biletul de tenis (26.07.2023). Mergem peste ocean pentru profit

Biletul de tenis, de miercuri, 26.07.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul  rundei a doua de la ATP Atlanta, Statele Unite. Meciurile alese formează o cotă de 2,59 și cu o miză de 400 de lei putem obține un profit de 636 de lei.

Duel american pentru un loc în sferturi

Prima alegere de pe biletul de tenis, de miercuri, 26.07.2023 vine de la partida dintre conaționalii americani, Christopher Eubanks – Brandon Nakashima. Eubanks a impresionat în sezonul de iarbă, în special prin parcursul de la Wimbledon. De partea cealaltă, Nakashima se simte cel mai bine pe hard, iar victoria din primul tur a venit fără emoții.

Se anunță un meci care pe care între cei doi compatrioți. Ambii jucători servesc bine, au lovitura de dreapta bună, dar și cea de rever. Break-urile nu vor fi într-un număr mare, astfel că vom miza cu încredere pe cel puțin 23 de game-uri disputate.

De Minaur e favorit în fața compatriotului

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la un alt duel între conaționali, Thanasi Kokkinakis – Alex de Minaur. Kokk a jucat bine în primul tur, dar a avut de muncit pentru a trece de Monfils. Cu tie-break în decisiv. Alex e campionul de anul trecut de la Atlanta și nu va avea cel mai simplu meci la debutul în ediția din acest an.

Duelul australian de pe hardul de la Atlanta se anunță interesant. Kokkinakis a fost solid, cu excepția unui set, contra francezului. Și speră la o evoluție bună și în fața compatriotului său mult mai bine clasat. Motiv pentru care vom miza pe victoria campionului de anul trecut și cel puțin 18 game-uri disputate.

Biletul de tenis (26.07.2023)

Biletul de tenis (26.07.2023)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate