Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (26.07.2022). Dai lovitura cu „sportul alb”!

Tommy Paul

Pentru biletul de tenis de marți, 26.07.2022, am selectat două partide din tenis. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 521 de lei, la început de săptămână. Spor la bani!

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Miza pe Tommy Paul

Jack Sock și Tommy Paul se înfruntă în turul 1 al turneului ATP de la Atlanta – SUA. Cei doi americani au avut evoluții remarcabile în ultimele săptămâni. Anticipăm un meci echilibrat, dar credem că Tommy Paul va reuși victoria, fiind jucătorul cu aspirații de top 10, față de adversarul său, clasat pe locul 106. „Tommy Paul câștigă” are cotă 1.60.

Toți banii pe Dominic Thiem

Alexander Shevchenko și Dominic Thiem se întâlnesc în 16-imile turneului ATP de la Kitzbuhel – Austria. Rusul nu a impresionat în ultima perioadă și anticipăm că va fi învins fără emoții de oponentul său, care joacă în fața propriilor fani. „2-0 la seturi pentru Dominic Thiem” care cotă 1.62.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate