Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (03.03.2022). Sportul alb ne aduce aproape 390 de lei

Pentru biletul de tenis din 3 martie, ne-am oprit pe turneul WTA de la Lyon (Franța). Betmag propune trei partide, cu o cotă totală de 2.59, menite să aducă un profit substanțial pariorilor, înainte de weekend.

Miza pe Jasmine Paolini

Jasmine Paolini (locul 48) și Tamara Korpatsch (167) se luptă pentru calificarea în faza următoare a turneului. Italianca este, clar, jucătoarea mai valoroasă, clasamentul WTA fiind mărturie în acest sens. Mizăm pe sportiva din Peninsulă, care are obiective mărețe pentru acest sezon. “Jasmine Polini câștigă” are cotă 1.32.

Dayana Yastremska, favorită cu Cristina Bucsa

Dayana Yastremska și Cristina Bucsa este un alt meci interesant al zilei. În turul anterior, sportiva din Ucraina a învins-o pe Ana Bogdan, în trei seturi. Dayana Yastremska, fost număr 21 mondial, este favorită. Are șase victorii în ultimele șapte meciuri. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată, ucraineanca impunându-se în două seturi. “Dayana Yastremska câștigă” are cotă 1.40.

Duel echilibrat la Lyon

Caroline Garcia și Martina Trevisan au fost inconstate în ultimele săptămâni. Ambele se înfruntă pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de la Lyon. Cele două s-au mai întâlnit o singură data, în urmă cu un an, Caroline Garcia obținând victoria la Dubai, în două seturi. Meciul va fi echilibrat, însă anticipăm o victorie sportivei din Franța. Caroline Garcia câștigă” are cotă 1.40.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate