Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (28.07.2022). Dai lovitura cu „sportul alb”!

Carlos Alcaraz, favorit în Croația

Pentru biletul de tenis de joi, 28.07.2022, am selectat două partide din tenis. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 450 de lei, la mijloc de săptămână. Spor la bani!

Miza pe Carlos Alcaraz Garfia

Carlos Alcaraz Garfia (locul 5 ATP) și Norbert Gombos (locul 117 ATP) se întâlnesc în turul 2 al turneului ATP de la Umag – Croația. Ibericul este favorit, fiind, clar, sportivul mai valoros. Este primul duel dintre cei doi jucători. „Carlos Alcaraz Garfia câștigă” are cotă 1.80.

Anett Kontaveit, favorită certă

Anett Kontaveit și Lucie Havlickova se înfruntă pentru calificarea în turul 3 al turneului WTA de la Praga – Cehia. În turul anterior, sportiva din Estonia, locul 2 mondial, a „demolat-o” pe Ekaterina Gorgodze, din Georgia, 6-0, 6-1. Anticipăm că nu va avea probleme în a avansa în faza următoare, Lucie Havlickova (787 WTA) fiind un adversar ușor de depășit. „Anett Kontaveit câștigă și sub 16.5 game-uri în meci” are cotă 1.75.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate