Urmareste-ne

Archive

Biletul de tenis (29.03.2022). Money, money din Miami

Frances Tiafoe are șansa de a se califica în sferturile turneului de la Miami

Biletul cu tenis de marți (29.03.2022) vine de la Miami. Noi vom alege două meciuri din cadrul competițiilor la simplu și dublu masculin pentru un bilet de succes.

Poate ajunge Tiafoe în sferturi? Cotă 1,40 pe biletul de tenis din 29.03.2022

Deschidem biletul cu partida dintre Francisco Cerundolo, nr. 103 ATP, și Frances Tiafoe, nr. 31 ATP, din cadrul optimilor. Argentinianul Cerundolo a avut un parcurs interesant în cadrul competiției americane până acum. Acesta a reușit să ajungă până în optimi datorită evoluțiilor bune, învingând tenismeni precum Opelka, pe care îl conducea la seturi atunci când s-a retras, iar în faza anterioară să treacă fără emoții de mult mai experimentatul Gael Monfils, scor 6-2, 6-3. În cealaltă tabără, Tiafoe a fost avantajat de poziția sa din clasamentul ATP și a jucat direct în al doilea tur. Acolo, l-a învins pe conaționalul Nakashima, scor 2-1 la seturi. În al treilea tur, a trecut în minimum de seturi de Juan Manuel Cerundolo. Pentru acest meci vă propunem pariul „2”, deoarece Frances Tiafoe are o experiență mai vastă decât Cerundolo la turneele mari.

 

Ram și Salisbury au meci greu pentru accederea în semifinale

Celălalt eveniment de pe biletul de tenis din 29.03.2022 vine de la dublu masculin. Pariem pe partida dintre perechile Hurkacz/Isner – Ram/Salisbury, din cadrul sferturilor de finală. După ce perechea Bopanna/Shapovalov a trecut de Mektic și Pavic, care erau favoriții turneului, Ram și Salisbury sunt cotați cu prima șansă la adjudecarea trofeului. Pentru perechea Hurkacz/Isner este abia al șaselea meci împreună, în timp ce Ram și Salisbury joacă împreună din mai 2021. Pariem „2” şi la acest meci, pentru cota 1,57, una foarte bună.

Biletul de tenis (29.03.2022)

Biletul de tenis (29.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate