Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (29.06.2022). Facem bani cu turneul ATP de la Wimbledon

Tommy Paul

Pentru biletul de tenis de miercuri, 29.06.2022, am selectat două partide de la turneul ATP de la Wimbledon. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 478 de lei, la mijloc de săptămână. Spor la bani!

Meci echilibrat între Casper Ruud și Ugo Humbert

Al treilea cap de serie, Casper Ruud, îl va înfrunta, miercuri, pe Ugo Humbert în turul doi de la Wimbledon. Norvegianul este în formă, mărturie fiind succesul din partida anterioară, în trei seturi, cu Albert Ramos-Vinolas. De partea cealaltă, francezul a avut emoții cu T.Martin Etcheverry, pe care l-a învins după cinci seturi. Credem, însă, că partida dintre Casper Ruud și Ugo Humbert nu se va încheia rapid. „Peste 3.5 seturi în meci” are cotă 1.50.

Miza pe Tommy Paul

Tommy Paul și Adrian Mannarino se întâlnesc, la rândul lor, în turul doi de la Wimbledon. În primul tur, americanul, un specialist pe iarbă, a impresionat, reușind să-l depășească fără emoții pe experimentatul Fernando Verdasco, 3-0 la seturi. De partea cealaltă, francezul s-a chinuit cu Max Purcell și a avut nevoie de cinci seturi pentru a ajunge în această fază. Mizăm pe american. „Tommy Paul câștigă” are cotă 1.59.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate