Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (29.07.2022). Dai lovitura cu „sportul alb”!

Tommy Paul

Pentru biletul de tenis de vineri, 29.07.2022, am selectat două partide din tenis. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 462 de lei, înainte de weekend. Spor la bani!

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Miza pe Tommy Paul

Tommy Paul, cap de serie numărul 5, se înfruntă, vineri, cu Ilya Ivashka, locul 53 mondial, în sferturile de finală ale turneului ATP de la Atlanta – SUA. Este prima întâlnire dintre cei doi sportivi. Pe durata acestei ediții, americanul a impresionat, câștigând fiecare partidă fără să piardă vreun set. În schimb, jucătorul din Belarus a avut emoții în turul precedent, cu Quentin Halys, pe care l-a învins cu greu. „Tommy Paul câștigă” are cotă 1.58.

Toți banii Anett Kontaveit

Anett Kontaveit și Anastasia Potapova se înfruntă, vineri, pentru calificarea în semifinalele turneului WTA de la Praga – Cehia. Estonianca, principala favorită a acestei ediții, nu a avut emoții în tururile anterioare, reușind victorii clare, fără emoții. Nici rusoaica nu a fost o adversară ușoară până acum, însă credem că Anett Kontaveit va obține își va respecta statutul de favorită. „Anett Kontaveit câștigă” are cotă 1.45.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate