Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Biletul de tenis (29.07.2023). Favoriții ne bagă banii în buzunare

Biletul de tenis, de sâmbătă, 29.07.2023 e format din două evenimente, de la meciurile din cadrul  semifinalelor de la ATP Atlanta, Statele Unite și ATP Umag, Croația. Meciurile alese formează o cotă de 2,59 și cu o miză de 500 de lei putem obține un profit de 795 de lei.

Elvețianul e solid pe zgură

Prima alegere de pe biletul de tenis, de sâmbătă, 29.07.2023 vine de la confruntarea Stan Wawrinka – Lorenzo Sonego. Elvețianul a jucat bine, neavând emoții în partidele jucate. Cel mai greu a fost în ultimul meci, cu Baena. Sonego în schimb a a avut mai mult de muncă, cu două partide cu set decisiv disputate.

Partida din semifinala a doua de la Umag se anunță interesantă, dar și disputată. Noi avem însă încredere în elvețian și vom miza cu încredere pe victoria lui Wawrinka.

Fritz, mare favorit la titlu în Atlanta

A doua alegere de pe biletul de tenis vine de la partida Taylor Fritz – J.J Wolf. Fritz a jucat foarte bine în primele sale două meciuri din acest an de la Atlanta. Iar adversarii nu au fost cei mai slabi. Wolf a jucat și el bine, dar nu e la nivelul compatriotului său.

Partida dintre cei doi americani se anunță disputată, măcar până la un punct. Wolf își va juca șansa, dar în final noi credem că Fritz va câștiga duelul american.

Biletul de tenis (29.07.2023)

Biletul de tenis (29.07.2023)

 

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate