Urmareste-ne

TENIS

Biletul de tenis (30.07.2022). Dai lovitura cu „sportul alb”!

Pentru biletul de tenis de sâmbătă, 30.07.2022, am selectat două partide din tenis. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 546 de lei, în weekend. Spor la bani!

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Pawel Cias e favorit

Pawel Cias (457 ATP) și Szymon Kielan (681 ATP) se înfruntă în cadrul turneului ITF de la Lodz – Polonia. Cei doi sportivi sunt de valori apropiate. Mizăm, totuși, pe Pawel Cias, un jucător cu mai multă experiență în circuit față de oponentul său. „Pawel Cias câștigă” are cotă 1.60.

Miza pe favoritul publicului

Petr Nouza (667 ATP) – Maks Kasnikowski (603 ATP) este un alt meci important din cadrul turneului ITF de la Lodz – Polonia. Anticipăm o victorie a lui Maks Kasnikowski, care evoluează în fața propriilor fani. Cu siguranță, cehul va lupta până la epuizare, însă credem că favoritul publicului va obține succesul. „Maks Kasnikowski câștigă” are cotă 1.70.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate